ENHORABONA A TOTS!!!!!

Ho heu fet tots molt i molt bé!!! He rebut felicitacions de mestres, alumnes i pares.  Tothom està molt content i el Concert ha agradat molt!

Espero que ho hagueu passat bé, que hagueu disfrutat i us hagueu emocionat i sentit moltes coses a l’hora de cantar. Aquesta és la màgia de la música.

Moltes gràcies a tots vosaltres, nens i nenes, i nois i noies, que heu fet possible aquest Concert de Nadal. Gràcies pels moments de treball a la classe, de riures i complicitat i també, perquè no, d’empipaments  i nerviosisme  perquè tot ens ajuda a aprendre cada dia una mica més.

Gràcies també als mestres que han col·laborat fent material per “vestir” les cançons i a tots aquells companys que m’han acompanyat i ajudat perquè pogués fer el Concert a la meva manera.

Moltes gràcies als presentadors del Concert a l’Ester, la Mariona, la Berta, el Javi, la Neus, el Miquel, la Laura i el Roger, que cada dijous de 11 a 12 deixaven el pati per venir a assajar cançons, coreografies i guions. Gràcies per la vostra dedicació i entusiasme. Ho veu fer molt bé.

Agrair al Santi la seva paciència deixant-me el gimnàs, als tutors per les meves visites intempestives demanant nens i nenes pels últims assajos, a la Sandra pels viatges a cooperativa per buscar  material, a la Neus per donar-me l’última empenta i acabar el mural hores abans del Concert, a la Consol per la seva ajuda fent gairebé totes les faldilles africanes, als especialistes, a la Núria Murillo per ajudar-me amb el blog, a les mestres de secundària, als músics Pau i Aina, a l'Anna Córdova i als grans artistes de l’escola (vosaltres nens i nenes)... GRÀCIES A TOTS!

Moltes gràcies.

Us espero amb moltes ganes per començar el nou any 2012!

Un petó a tots i totes de part meva i que passeu molt Bones Festes!

Susana.

1 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada